Procesi spajanja i preuzimanja poduzeća

S obzirom na poziciju u Europi te integraciju unutar Europske Unije, Zapadnu Europu karakterizira manja porezna nesigurnost. Međutim, poslovanje u ovoj regiji može predstavljati izazov s obzirom na raznolikost poreznih okruženja koji nisu u velikoj mjeri slična.

Iako transakcije u Zapadnoj Europi još uvijek predstavljaju atraktivne prilike za mnoge ulagače, regulacija procesa akvizicije kao i procesa integracije ovisi o lokalnim specifičnostima iako je većina zemalja dio Europske Unije.

Naši stručnjaci za oporezivanje u okviru M&A procesa te za međunarodno oporezivanje često se susreću s raznim poreznim rizicima koji ugrožavaju uspjeh samog procesa, odnosno sklapanja posla ili naknadnog procesa integracije. U ovom izvještaju, ističemo što poduzetnici mogu očekivati ​​od sklapanja poslova u regiji te kako mogu izbjeći porezne zamke, a da istovremeno maksimalno iskoriste mogućnosti strukturiranja.

Preuzmite izvještaj sada kako biste saznali više o poreznim zamkama i poticajima koji će vam pomoći u odabiru ispravnog sljedećeg koraka.

Ostale objave